Окръжна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо

...
Окръжна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо
Коментари Харесай

Ето какво се случва с майката и сина, извършили кърваво зверство навръх Стефановден

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт по отношение на 39-годишната Е.А. и С.С, на 21 година, за това, че на 27 декември 2018 година, в Пловдив съзнателно са умъртвили П.С., на 63 година, като убийството е осъществено с особена свирепост.

Обвиняемите Е.А. и С.С. са майка и наследник. Те не живеели дружно, тъй като няколко месеца откакто синът й се родил, майката отпътувала за чужбина. През това време за С.С. се грижел татко му в пловдивско село. През 2014 година обвинената Е.А. се завърнала в гр. Пловдив и се срещнала с потърпевшия П.С.

Ексклузивно и първо в БЛИЦ! Брутално ликвидиране на мъж в Пловдив

Двамата живеели в разнообразни квартири, като връзките им били спорни и придружени със кавги. По-късно обвиненият С.С. се преместил да живее при майка си. Двамата постоянно гостували в квартирата на П.С. в централната част на гр. Пловдив.

На 27 декември 2018 година тримата от сутринта почнали да честват Стефановден, като пиели бира. По-късно в квартирата се отбил бащата на С.С., който извикал сина си на открито, дал му подарък – облекла, алкохол и храна, след което си тръгнал.

Тримата траяли да пият алкохол, като от бира минали на домашна ракия. Те изпили по близо един литър ракия, когато П.С. и Е.А.започнали да се карат във връзка наличието на обвинения С.С. в жилището. Към 22,30 ч. абсурдът ескалирал, стигнало се до срутване на чаши и чинии по пода.

Само в БЛИЦ: Разбра се по какъв начин е станало убийството в Пловдив и кой е починалият

Обвиняемата Е.А. взела счупена стъклена чаша от вино и с острата част почнала да нанася удари по шията на потърпевшия, който седял на фотьойл. Обвиняемият С.С. притискал с ръце тялото на П.С. към стола, с цел да не може да окаже опозиция. През това време Е.А. взела кухненски нож, с дължина на острието 12,7 см., и нанесла голям брой удари в предната част на шията на П.С.

В резултат на ударите потърпевшият умрял от остра кръвозагуба, съгласно съдебномедицинската експертиза. След подаден сигнал на тел. 112, двамата обвинени са били отведени в полицията и арестувани. Там им е изработен тест за алкохол с техническо средство, като дрегерът отчел за обвинения С.С. - 2,4 на хиляда алкохол в издишания въздух и 1,8 на хиляда– за обвинената Е.А.

Към сегашния миг обвиненият С.С. се намира в пандиза в гр. Пловдив, а обвинената Е.А. в пандиза в гр. Сливен.

Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в което са упрекнати, е „ отнемане от независимост “ от 15 г до 20 година, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР