Окръжна прокуратура – Кюстендил води производство по издадена Европейска заповед

...
Окръжна прокуратура – Кюстендил води производство по издадена Европейска заповед
Коментари Харесай

Албански гражданин, издирван в Италия, е задържан на ГКПП Гюешево

Окръжна прокуратура – Кюстендил води произвеждане по издадена Европейска заповед за арест по отношение на албанския жител J.R.

Двадесет и осем годишният мъж е търсен от прокуратурата към съда в Santa Maria Capua Vetere, по отношение на влезнала в действие присъда за осъществено от него закононарушение - присъединяване във въоръжен обир.

Екстрадиционното произвеждане е почнало, откакто към 23 ч. на 05.09.2020 година, при идването на J.R. на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево, граничните чиновници са открили, че по отношение на него има въведен сигнал в ШИС ІІ от Италия - лице за арест за предаване или изгонване.

Били са му снети дактилоскопни отпечатъци. Изготвена е била експертна информация на показания от него албански паспорт, съгласно която документът за идентичност е същински, а приносителят му е еднакъв с лицето от паспорта.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор J.R. е бил арестуван за период до 72 часа. Понастоящем, по искане на Окръжна прокуратура – Кюстендил, албанският жител е с наложена от съда мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР