Окръжна прокуратура-Кюстендил е внесла в съда обвинителен акт срещу Н.И.

...
Окръжна прокуратура-Кюстендил е внесла в съда обвинителен акт срещу Н.И.
Коментари Харесай

Предадоха на съд обвиняем за умишлено убийство в Кюстендил

Окръжна прокуратура-Кюстендил е внесла в съда обвинителен акт против Н.И. на 50 години за осъществено от него, при изискванията на рисков рецидив, съзнателно ликвидиране, оповестиха от обвиняването.
По обед на 20 март 2020 година обвиненият бил пред лятното кино в Кюстендил с Л.Л., В.А. и М.А. Четиримата седяли на пейките и консумирали алкохол. Това траяло на няколко места, които те обиколили денем в града.
Около 21.15 часа компанията излязла от заведение. М.А. прегърнал Л.Л. Обвиняемият Н.И., който към оня миг бил доста пийнал, възприел това с възприятие на ревнивост.
Това се дължало на обстоятелството, че имал интимни връзки с нея. Въпреки настояването му Л.Л. да върви до него, дамата траяла да съпровожда другия мъж от компанията.
Не след дълго обвиненият с ритник влезнал в дома, в който Л.Л. отишла с М.А. Грубо я извел на открито и й нанесъл побой.
Двамата се прибрали в къщата на ул. „ Риша “. Н.И. траял да пие алкохол и да нанася удари с юмруци на потърпевшата жена - по главата, ръцете, гръдния панер и корема, стискал я с ръце за шията. Това не спряло и след среднощ.
Вследствие на жестокия побой Л.Л. умряла. От заключението на осъществената съдебномедицинска експертиза е видно, че гибелта на потърпевшата се дължи на тежката черепно-мозъчна контузия, довела до остри нарушавания на дихателната и сърдечно-съдовата активност с последващото им прекъсване.
Предстои делото против Н.И., който е неведнъж осъждан, да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР