Окръжна прокуратура – Хасково привлече като обвиняем и задържа български

...
Окръжна прокуратура – Хасково привлече като обвиняем и задържа български
Коментари Харесай

Българин опита да пренесе дрога за 36 хиляди лева през ГКПП Капитан Андреево

Окръжна прокуратура – Хасково притегли като обвинен и задържа български жител за опит за контрабанда на марихуана за 36 080 лв. през Граничен контролно-пропусквателен пункт – Капитан Андреево

Д.Д. е на 47 година, на 22.06.2022 година на граничния пункт прави опит да придвижи с "Ауди " през границата от България за Турция марихуана с тегло 9,020 кг на обща стойност 36 080 лв.. Деянието е останало незавършено по независещи от него аргументи, оповестиха от Агенция Митници.

Водачът бил самичък в автомобила. Превозното средство било отклонено за осъществяване на щателна митническа инспекция, при която в газовата бутилка била открита втора - по-малка. В нея били открити два полиетиленови чувала, в които имало суха зелена листна маса. При осъществения полеви тест растителната маса е реагирала на марихуана.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, което се организира от проверяващ митнически контрольор.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор при ОП-Хасково 47-годишният е арестуван за период до 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР