Окръжна прокуратура-Хасково наблюдава досъдебно производство за извършено убийство на 4-годишно

...
Окръжна прокуратура-Хасково наблюдава досъдебно производство за извършено убийство на 4-годишно
Коментари Харесай

Разследват убийство на 4-годишно дете

Окръжна прокуратура-Хасково следи досъдебно произвеждане за осъществено ликвидиране на 4-годишно дете в града – закононарушение по член 116, алинея 1, т. 4, вр с член 115 от Наказателен кодекс.

До момента е открито, че на 24.12.2022г. към 03,15 часа, в Районно управление-Хасково е получен сигнал от дежурен педиатър, че в Спешно поделение в МБАЛ –Хасково е докарано умряло дете. Пристигналите на място полицейски екипи открили, че то е на 4 години и по тялото има следи от принуждение. В хода на следствието е открито, че на 24.12.2022г. на малолетното момче е бил нанесен побой, в резултат на който то е получило несъвместими с живото контузии и е умряло.

За осъщественото закононарушение, за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи е арестуван Г.М., на 47 години – пастрок на умрялото дете. Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да му повдигне обвиняване по член 116, алинея 1, т. 4 и т. 12, вр с член 115, вр с член 29, алинея 1 от Наказателен кодекс, след което същият да бъде арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР