Окръжна прокуратура-Хасково е привлякал като обвиняема 17-годишна девойка за опит

...
Окръжна прокуратура-Хасково е привлякал като обвиняема 17-годишна девойка за опит
Коментари Харесай

17-годишна е задържана - направила опит за убийство

Окръжна прокуратура-Хасково е привлякал като обвинена 17-годишна госпожица за опит за ликвидиране.

На 24 август в гр. Меричлери Е. К. " направила опит съзнателно да умъртви Л.С., на 83 година.

" След зародил вербален спор, който минал във физическа разпра, Е.К. нанесла няколко удари с нож в тялото на потърпевшата жена, след което избягала. Отишла при съседи и им съобщила, че баба й не се чувствала добре ".

Комшиите намерили Л. С. в безпомощно положение и подали сигнал на незабавния телефон. Възрастната жена била отведена в болница.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, осъществен е оглед на местопрестъпление, конфискувани са материални доказателства, разпитани са очевидци, като са били назначени съдебномедицински и психична експертизи, споделят от прокуратурата.

Тийнейджърката е арестувана с прокурорска мярка до 72 часа, следва обвинителите да внесат искане в съда за непрекъснато задържане под стража.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР