Окръжна прокуратура-Благоевград в законоустановения срок внесе протест срещу определението на

...
Окръжна прокуратура-Благоевград в законоустановения срок внесе протест срещу определението на
Коментари Харесай

Прокуратурата внесе протест срещу изменение на мярката на Данаил Стоицов

Окръжна прокуратура-Благоевград в законоустановения период внесе митинг против определението на съда за изменение на мярка за неотклонение по отношение на Да наил Стоицов от „ задържане под стража “ в „ парична гаранция “ в размер на 10 000 лв..

Бившият шеф на КАТ в Благоевград бе арестуван при акция, извършена на 22 май от отдел „ Вътрешна сигурност “ на Министерство на вътрешните работи и Националната следствена работа. Той бе упрекнат, че в качеството му длъжностно лице, заемащо отговорно служебно състояние - шеф бранш „ Пътна полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи, е приемал подарък и полза - пари, движимости и услуги с веществен темперамент.

Подведен е под наказателна отговорност и поради превишаване на пълномощия в качеството му на длъжностно лице и нелегално владение на оръжие и муниции.

По делото са повдигнати обвинявания на други две лица - Бойко Шарков и Никола Доганджийски , взели участие в осъществяване на закононарушението. С тяхно присъединяване били основани условия за намиране на лица, искащи да записват пътни транспортни средства, както в Благоевград, по този начин и в пунктовете за регистрация на ППС в РУ-Петрич и РУ-Гоце Делчев.

В нарушаване на одобрените правила били предоставяни регистрационни номера за МПС и ремаркета, теглени от тях, с композиция от числа по избор. Разследването по случая продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР