Окръжна прокуратура-Благоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт

...
Окръжна прокуратура-Благоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт
Коментари Харесай

Тъмни облаци надвиснаха над главата на бившия кмет на Гърмен

Окръжна прокуратура-Благоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против Ахмед Башев, някогашен кмет на Община Гърмен, притеглен към наказателна отговорност за занемареност, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-София.

Обвиняемият Башев, е станал кмет на Община Гърмен след извършените през 1999 година локални избори. Впоследствие е бил избран отново, като заемал същата служба до 2013 година

На 09 септември 2005 година вследствие на интензивни превалявания върху сектор от четвъртокласен път с. Огняново - с. Рибново са се свлекли скални маси и камъни. Пътят станал мъчно пристъпен, а обслужването на жителите на селата Рибново, Осиково и Скребатно мощно затруднено.

В качеството си на кмет, той е назначил комисия, която да извърши оглед на място и оценка на вредите, в това число да изготви нужните документи и предложение за създаване на различен път.

След мнението й за неотложно създаване на подобен сред селата Рибново, Община Гърмен и Осеново, Община Банско, с дължина от 11 км, било направено искане за финансиране.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР