Окръжна прокуратура- Благоевград е постигнала споразумение с подсъдимите А. В.,

...
Окръжна прокуратура- Благоевград е постигнала споразумение с подсъдимите А. В.,
Коментари Харесай

Осъдиха трафиканти на хероин за Гърция

Окръжна прокуратура- Благоевград е постигнала съглашение с подсъдимите А. В., Е.Л. и С.А., упрекнати за осъществен опит за контрабанда на високорисково наркотично вещество през границата на страната.

Подсъдимият А.В. съзнателно склонил С.А. и Е.Л. да пренесат хероин през границата на България с Гърция. За задачата той набавил към 170 грама дрога, разпределена на две елементи, и ги улеснил посредством предоставяне на уточнения.

На 4 септември т. година Е.Л. и С.А., в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата-Промахон, създали опит да пренесат опиата с лек автомобил " Ауди ", само че били разкрити.

Съдът е одобрил подписаното сред страните съглашение. На А.В. е наложено наказване от 3 години затвор при общ режим на изтърпяване. Наказанията за причинителите на закононарушението – С.А. и Е.Л., са надлежно две години и шест месеца и две години " отнемане от независимост ", с 5-годишен изпитателен период. Хероинът на стойност 8383,50 лв., е предаден за заличаване. Лекият автомобил е лишен в интерес на страната.

Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР