Окръжна прокуратура – Ямбол предаде на съд Любчо Д.Той е

...
Окръжна прокуратура – Ямбол предаде на съд Любчо Д.Той е
Коментари Харесай

Тръгва делото срещу пияния Любчо, който помете две жени на зебра и избяга

Окръжна прокуратура – Ямбол съобщи на съд Любчо Д.

Той е обвиняем за това, че на 11.06.2016 година, към 17,30 ч., в гр.Ямбол, на пешеходна пътека на кръстовище, при ръководство на лек автомобил " Фиат Палио ", с превишена скорост на придвижване, в пияно положение – с централизация на алкохол в кръвта – 1,84 ‰, е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, по несъобразителност предизвикал гибелта на жена, умряла по-късно в болничното заведение и междинна телесна щета на друга жена, изразила се в строшаване на лява ръка, след което е избягал от местопроизшествието.

На 11.06.2016 год. в гр.Ямбол късно следобяд, само че в светлата част на деня,  след като използвал алкохол, Любчо Д. подхванал ръководство на лек автомобил с превишена скорост по прав пътен сектор към кръстовището на ул. “Граф Игнатиев “ с ул. “Драма “, след магазин " Кауфланд-Ямбол “. По същото време двете потърпевши пресичали пешеходната пътека.

За да предотврати удара сред автомобила и пресичалите пътното платно дами, обвиненият подхванал спешно прекъсване. Въпреки това, поради закъснялата му реакция вследствие и на използването на алкохол и определената от него скорост на придвижване, Любчо Д. не съумял да спре и последвал преден удар сред автомобила и двете дами. След настъпилото ПТП, обвиненият избягал от местопроизшествието.

Окръжен съд – Ямбол е насрочил правосъдното съвещание по делото за 22.06.2018г.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР