Окръжна прокуратура – Хасково привлече като обвиняем и задържа 53-годишен

...
Окръжна прокуратура – Хасково привлече като обвиняем и задържа 53-годишен
Коментари Харесай

Жестоко убийство в Димитровград!

 Окръжна прокуратура – Хасково притегли като обвинен и задържа 53-годишен мъж за съзнателно ликвидиране на жена в къща в град Димитровград. Това оповестяват от обвиняването.   Окръжна прокуратура – Хасково притегли като обвинен П.П., на 53 година, за това, че на 26 юни 2020 година, в гр. Димитровград, обл. Хасково, съзнателно умъртвил 62-годишната Д.Т., по изключително непосилен метод – закононарушение по член 116 ал.1 т.6 вр. член 115 от Наказателния кодекс. 

На 26 юни 2020 година, в полицията е постъпил сигнал за умряла жена в партерен етаж на къща в град Димитровград. На място са пристигнали полицейски екипи и проверяващи служители на реда от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Димитровград. При осъществения оглед по натрупа на потърпевшата са били открити голям брой кръвонасядания в региона на крайниците и тялото, както и рана на глезена на левия крайник. Трупът е бил откаран за аутопсия. Установено е, че умрялата жена е 62-годишната Д.Т. Тя била собственичка на къщата и живеела на втория етаж.

Приземния етаж на дома обитавал обвиненият П.П.  Вечерта на 26 юни 2020 година, двамата се скарали във връзка битов спор, като П.П. нанесъл голям брой удари по тялото и крайниците на дамата с корав предмет. Когато Д.Т. изпаднала в безсъзнание, наемателят се обадил на тел. 112 и съобщил, че намерил хазяйката си в безпомощно положение. Пристигналите на място служители на реда открили, че той е нанесъл удари на дамата с железен водопроводен разтегаем ключ.

П.П. е бил тестван с техническо средство " Алкотест Дрегер “, като уредът е отчел 1,5 промила на хиляда алкохол в издишания въздух. Обвиняемият П.П. е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на прокурор от Окръжна прокуратура – Хасково. Направил е признания. Предстои Окръжна прокуратура – Хасково да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР