Окръжна прокуратура – Благоевград предаде на съд 43-годишния Красимир Георгиев

...
Окръжна прокуратура – Благоевград предаде на съд 43-годишния Красимир Георгиев
Коментари Харесай

Ужас в Банско! Наркопласьор удари с юмрук жена, блъсна я на леглото, съблече я и...

Окръжна прокуратура – Благоевград съобщи на съд 43-годишния Красимир Георгиев по обвиняване за опит за съвкупление и държане на наркотични субстанции за разпространяване, предава Флагман.бг.

Около 03:30 ч. на 03.01.2018 година в апартамент в жилищна кооперация в гр. Банско обвиненият, който е от Ямбол, използвал мощ по отношение на А.Н. от Бургас, като я блъснал по бузата с пестник, блъснал я на леглото и принудително съблякъл облеклата й. Чрез натискане на тялото и ръцете на потърпевшата той направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление.

За да пречупи съпротивата, обвиненият отправял вербални закани против дамата. По същото време Георгиев в съучастничество с другия обвинен по делото – С.П., без съответно позволение държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции – коноп (марихуана) и кокаин. Дрогата, чиято обща стойност възлиза на 488,55 лв., била разпределена на дози и укрита в жилището и в лек автомобил.

Красимир Георгиев бе арестуван от полицейски чиновници към РУП – Банско след сигнал на телефон 112 за опит за обезчестяване, подаден от другар на жертвата, който съобщил, че жена е държана заключена срещу волята й в апартамент в града и съществува заплаха за здравето й. Незабавно е подхваната инспекция по случая, органите на реда се отзовали на посочения адрес и младата жена е избавена. Предстои делото да продължи в съда, оповестиха от прокуратурата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР