Окръжен съд - Варна наказа двама студенти, разпространявали наркотици Варненският

...
Окръжен съд - Варна наказа двама студенти, разпространявали наркотици Варненският
Коментари Харесай

Двама студенти с условни присъди за притежанието на марихуана

Окръжен съд - Варна наказа двама студенти, разпространявали опиати

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна, 22-годишния Иван М. и 23-годишния Стефан Т., с което двамата се признават за отговорни, че държали за разпространяване високорискови наркотични субстанции.

Страните одобриха за несъмнено открито, че на 13 октомври предходната година във Варна без съответно позволение Стефан държал марихуана с общо тегло 18,52 грама на обща стойност 111,12 лв.. На същия ден той популяризирал част от наркотичното вещество на различен мъж. Същият тип опиат на стойност 12 лв. популяризирал на друго лице и Иван М.

Младежите от Варна признаха напълно всички обстоятелства по обстоятелствената част на обвиняването и обявиха, че са съгласни с изискванията на импортираното в съда съглашение подписали са го непринудено и не желаят разглеждане на делото по общия ред.

Момчетата са с чисто правосъдно минало, студенти трети и четвърти курс в София.

За осъщественото закононарушение Иван М. и Стефан Т. одобриха да им бъде наложено наказване една година „ отнемане от независимост “, осъществяването на което да бъде отсрочено с изпитателен период в размер на 3 години, както и санкция от по 2 500 лв..

Съдът утвърди постигнатото съглашение, като реши че същото не опонира на закона и морала.

Постановеният правосъден акт е финален и има последствия на влезнала в действие присъда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР