Окръжен съд - Шумен остави в ареста 30-годишния Нелгин А.,

...
Окръжен съд - Шумен остави в ареста 30-годишния Нелгин А.,
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста шуменеца, стрелял по бившата си жена

Окръжен съд - Шумен остави в ареста 30-годишния Нелгин А., който стреля по някогашната си брачна половинка. Това оповестиха от прокуратурата, представена от " Нова ".

Тежкото престъпно закононарушение е осъществено в изпитателния период на предишно наказание на обвинения.

Припомняме, че мярката бе поискана от прокуратурата.

Нелгин бе притеглен от Окръжната прокуратура в Шумен нощес и арестуван за 72 часа.

На 22 май малко след 5 часа сутринта бил получен сигнал за простреляна жена. Инцидентът станал в покрайнините на Шумен, а опитът за убийството бил осъществен с револвер, който е открит през вчерашния ден от проверяващите. Простреляната 26-годишна Нурсел била призната в болничното заведение, а Нелгин избягал от местопроизшествието.

Жената била в автомобила на собствен сътрудник, с който работели в цех " Алкомет " в Шумен. Те постоянно пътували за работа дружно, защото живеели наоколо и били фамилни другари.

30-годишният Нелгин почнал да ги преследва и принудил сътрудника на някогашната си жена да спре. Извадил оръжие и стрелял по нея. След това направил противоположен завой, стрелял още един път и избягал.

По-късно бил открит от полицията в Разград, където бил арестуван.

Нелгин постоянно преследвал някогашната си брачна половинка, заради което тя подала втора тъжба против него за домашно принуждение ден преди случая.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР