Окръжен съд - Перник гледа мярката за неотклонение на Димитър

...
Окръжен съд - Перник гледа мярката за неотклонение на Димитър
Коментари Харесай

Обвиненият в убийство на съпругата си в Перник: Не съм искал да я убия, съжалявам

Окръжен съд - Перник гледа мярката за неотклонение на Димитър Димитров, упрекнат в убийството на 43-годишната му брачна половинка Анита Димитрова. Тялото на дамата беше намерено от татко й и двете й деца - на 14 и 16 години в дома на брачна половинка си Димитър Димитров, който е арестуван. Сигналът за убийството е подаден от едно от децата. От прокуратурата оповестиха, че по натрупа са открити голям брой травматични увреждания и кръв.
41-годишният Димитър Димитров е арестуван за 72 часа. Повдигнати са му обвинявания за съзнателно ликвидиране. Aко бъде приет за отговорен, той ще получи от 10 до 20 години затвор.

Защитата на Димитров- адв. Николай Цветков съобщи, че ``причината за споровете била извънбрачна връзка на Анита с различен мъж. Фактът, че бил неработоспособен влияело на самочувствието му, а обидите на брачната половинка му го разстройвали. Няма открит предмет, с който е осъществено убийството, а убийството е осъществено по несъобразителност. Затова мярката трябвало да бъде домакински арест.``
“Не съм желал да убия брачната половинка си и съжалявам``, бяхапоследните думи на Димитров пред съда.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР