Окръжен съд – Шумен наложи най-тежката присъда „задържане под стража”

...
Окръжен съд – Шумен наложи най-тежката присъда „задържане под стража”
Коментари Харесай

Ето какво се случи с ревнивеца, който стреля по бившата си съпруга

Окръжен съд – Шумен наложи най-тежката присъда „ задържане под стража” за 30-годишния Нелгин А., който стреля по някогашната си брачна половинка. Това оповестиха от прокуратурата.

Досъдебното произвеждане против 30-годишния обвинен е било формирано през вчерашния ден. В същия ден, малко след 5 часа бил получен сигнал за простреляна жена. Инцидентът станал в покрайнините на Шумен, а опитът за убийството бил осъществен с револвер, който е открит през вчерашния ден от проверяващите. Простреляната 26-годишна Нурсел била призната в болничното заведение, а Нелгин избягал от местопроизшествието.

Жената била в автомобила на собствен сътрудник, с който работели в цех в Шумен. Те постоянно пътували за работа дружно, защото живеели наоколо и били фамилни другари. Нападателят почнал да ги преследва и принудил сътрудника на някогашната си жена да спре. Извадил оръжие и стрелял по нея. След това направил противоположен завой, създал още един изстрел и избягал. Открит бил от полицията в Разград, където бил арестуван.

Тежкото престъпно закононарушение е осъществено в изискванията на домашно принуждение и в изпитателния период на предишно наказание на обвинения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР