Окръжен съд – Пловдив днес от 10,30 гледа искането на

...
Окръжен съд – Пловдив днес от 10,30 гледа искането на
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ 18+ на 19-годишния убиец на двама души в Пловдив

Окръжен съд – Пловдив през днешния ден от 10,30 гледа настояването на прокуратурата за взимане на мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на 19-годишния Огнян Дебелаков, предава Plovdiv24.bg.


Спрямо обвинения е повдигнато обвиняване в това, че на 29 септември в Пловдив, при ръководство на лек автомобил "Опел Корса “ е нарушил разпоредбите за придвижване, и като недееспособен лидер, по несъобразителност, е предизвикал гибелта на две лица и междинна телесна щета на едно лице.


Деянието е осъществено в пияно положение – с централизация на алкохол в кръвта – 1,55 на хиляда, открито по надлежния ред – закононарушение по член 343 ал.4 във вр. алинея 3 прочие 1 прочие 4 и прочие 5 б. А прочие 2 и б. Б вр. алинея 1 б. Б прочие 2 и б. В във вр. член 342 алинея 1 прочие 3 от Наказателния кодекс.


Както БЛИЦ заяви , момчето, което е недееспособен лидер, умъртви двама свои другари в Пловдив при адска злополука. Оцеля братът близнак на Огнян - Васко, който е бил на първата седалка до него.

19-годишният Петър Илиев е умрял при удара в електрическия дирек, часове по-късно тялото на 16-годишният Джанет Александров, изхвръкнало при удара от колата, бе намерено в река Марица.

Цялото семейство от нещастието с два натрупа в Пловдив газило крепко закона

Огнян Дебелаков е бил пийнал, нарушил е разпоредбите за придвижване по пътищата и е предизвикал междинна телесна щета на брат си, както и е умъртвил двете момчета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР