Окръжен съд – Монтана одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура

...
Окръжен съд – Монтана одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура
Коментари Харесай

Осъдиха на 23 месеца затвор младеж от Монтана, разпространявал наркотици

Окръжен съд – Монтана утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура - Монтана и подсъдимия Б. П. Т. и неговата отбрана, за наказване от 23 месеца отнемане от независимост – дейно, за нелегално държане и разпространяване на наркотични субстанции.
На 19. 06. 2020 година чиновници на Министерство на вътрешните работи задържали в парк „ Слънчева градина “ в Монтана,23 годишния Б. П. Т. - осъждан, незает, с главно обучение, с високорискови наркотични субстанции – коноп /марихуана/ с тегло 25.6 грама, на стойност 153.60 лева, открити в него и вкъщи му. Пред съда Б. П. Т. се призна за отговорен в закононарушението – държане на наркотични субстанции без съответно позволение за разпространяване, и съобщи, че непринудено подписва съглашението за 23 месеца отнемане от независимост, дейно, които ще изтърпи при непоколебим режим. Съдът приспадна от наказването периода на мярката за неотклонение „ Задържане под стража “, считано от 19.06.2020 година до влизане на съглашението в действие. Окръжен съд – Монтана лиши марихуаната като предмет на закононарушението и паричната сума 346.28 лв., съставляваща директна полза от закононарушението, в интерес на Държавата.
Б. П. Т. би трябвало да заплати и по сметка на ОД на Министерство на вътрешните работи – Монтана 550.27 лв. – разходи, направени на досъдебното произвеждане.
Определението на предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР