Окръжен съд – Кюстендилблагодари на съдебнизаседателиот общините Кюстендил и Невестино,

...
Окръжен съд – Кюстендилблагодари на съдебнизаседателиот общините Кюстендил и Невестино,
Коментари Харесай

Окръжен съд – Кюстендил благодари на съдебните заседатели, с изтекъл мандат за отговорната им работа

Окръжен съд – Кюстендилблагодари на съдебнизаседателиот общините Кюстендил и Невестино, които завършиха своя мандати извършиха отговорногражданския сидълг. На церемонияв огромната заседателна зала на съда, административният началник,председател на Окръжен съд – Кюстендил, арбитър Пенка Братанова връчи на правосъдните заседатели Благодарствено писмо, Конституцията на Република България и особено направена чаша, украсена с картини от ученическия конкурс „ Приказки и картини за Съда, Правдата и Справедливостта “ 2021 година

„ Като правосъден заседател, Вие сте представител на обществото в правосъдния развой, притежател на публичен мандат. Длъжността „ правосъден заседател “ не е специалност, а изява на цивилен дълг.Благодарим Ви за отстояването на правотатаи справедливостта, за безпристрастността и професионализма, които влагахте при осъществяване на Вашите отговорности и се ръководехте от своята съвет, обективно, без значение и отговорно.Желаем Ви здраве и триумфи във всички бъдещи инициативи! “, се споделя в Благодарственото писмо до правосъдните заседатели, мандат 2017 – 2021 година.

Административният началник, ръководител на Окръжен съд – Кюстендил, арбитър Пенка Братановасе обърна към правосъдните заседатели, с думите:

„ Уважаеми правосъдни заседатели,на Вас страната делегира част от своите пълномощия в правосъдната власт, като гаранция за одобряване независимостта и безпристрастността на правосъдните сформира при разглеждане нанаказателни каузи. От името на Окръжен съд – Кюстендил, благодаря Ви, че бяхте виновни и се отнасяхте съществено и професионално към осъществяване на вашите отговорности. Надявам се, че присъединяване Ви в наказателния развой е трансформирало и вашето схващане за смисъла и характера на правосъдната система “.

Отзовалите се на днешната покана правосъдни заседатели също благодариха за оказаното им внимание, за жеста на почитание към тях и работата им от страна на Окръжен съд – Кюстендил, в лицето на ръководителя, арбитър Пенка Братанова.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР