Окосмяването в интимната зона често асоциираме с нещо срамно, но

...
Окосмяването в интимната зона често асоциираме с нещо срамно, но
Коментари Харесай

Изненадващите предимства на интимното окосмяване

Окосмяването в интимната зона постоянно асоциираме с нещо срамно, само че през последните няколко години звезди ни демонстрират, че то в действителност е изцяло естествено и няма причина да не бъде нормализирано. Любопитно е, че в действителност преди време най-вече порнозвездите и моделите на бански костюми са премахвали интимното си окосмяване. Сега обаче, то е към този момент част от процедурите за поддържане на външния тип на множеството дами, наред с маникюра, педикюра, оформянето на веждите и други.
 Електролизата - най-хубавият способ за трайно обезкосмяване
Електролизата - за какво е най-хубавият способ за трайно обезкосмяване

Предимствата пред лазерната епилация

Оказва се, че има няколко положителни аргументи да не обезкосмяваме интимната си зона. Но дано стартираме оттова за какво въобще имаме интимно окосмяване.

То съществува, с цел да защищити нежната кожа в тази зона от ожулвания и пострадвания. Освен това я пази от бактерии и е очевидно проявяване, че хормоните на юношеството са се задействали.

Това, което може би не знаем за окосмяването в интимната зона и което се явява като преимущество, е, че то играе роля в регулирането на температурата и по-интересното - улавя миризмата на феромони от потта ни, което обратно на упованията ни, може да ни направи по-сексуално привлекателни.
 Снимка 619297

Сред другите хипотетични преимущества на интимното окосмяване са, че то предотвратява навлизането на нечистотия и микроби във влагалището на дамите, поддържа гениталиите топли и е идеалната " възглавница " по време на секс или колоездене да вземем за пример, които оказват напън върху женската вагина.

Освен това, когато не обезкосмяваме интимната си зона, няма потребност да се тормозим от враснали косми, раздразнена кожа и болежка, които са свързани с кола маската и другите способи за унищожаване на косми.
 Кола маска на бикини зоната - по какъв начин да се подготвим за процедурата
Как да се подготвим за кола маска на бикини зоната

Лятото наближава с цялостна мощ

Накрая, несъмнено, би трябвало да споменем, че това дали една жена обезкосмява интимната си зона или пък не, е напълно нейн избор. И двата случая не срещат рецензия от медицински лица, успокояват ни от Glamour.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР