Окосена през август трева, която не е събрана; изпочупена и

...
Окосена през август трева, която не е събрана; изпочупена и
Коментари Харесай

Десислава Йорданова: Как в Западен да са спокойни за децата? Знаем как – с № 56!

Окосена през август трева, която не е събрана; изпочупена и рискова детска площадка; откраднати пейки; липса на защита и контрол; мръсотия; неосветени улици; непрекъснато умиращи кучета, поради непрестанно разхвърляна отрова по детските площадки - там, където играят и децата!

Грижата за децата – огромният проблем, насъбран върху доста дребни, с които ни посрещнаха живеещите в микрорайона към последна спирка на рейсовете, сред улиците " Орфей ", " Белица " и " Юндола ".
Докато разговаряхме с млади майки, на по този начин наречената детска площадка пристигна още едно момченце, искаше да употребява пързалката, сподели претендентът на Българска социалистическа партия Десислава Йорданова.

Разбира се, в този ѝ неуместен тип нямаше по какъв начин. Това е всекидневие, обобщиха родителите. Разговорът ни с тях потегли по посока на демографската рецесия, на потребността от поощрения за младите фамилии... Как те да са спокойни и сигурни да отгледат децата си тук?

Нашият отговор е в платформата ни „ Пловдив на хората” с № 56 и той е явен: Имаме съответни решения. И воля да ги осъществим. За нас всеки човек е значим. Заявяваме го на всички срещи с хората от региона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР