Окончателното решение за полицейски час в Белград ще бъде взето

...
Окончателното решение за полицейски час в Белград ще бъде взето
Коментари Харесай

Вучич: Окончателното решение за полицейски час в Белград ще се вземе утре

Окончателното решение за полицейски час в Белград ще бъде взето от Кризисния щаб на следващия ден, съобщи през днешния ден на конференция президентът Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград., представен от осведомителния уебсайт Инсайдер.

Вчера Вучич разгласи, че поради повишения брой новозаразени с ковид в Белград ще бъде въведен полицейски час от петък до понеделник, което докара до митинги пред постройката на Народното събрание, предава Българска телеграфна агенция.

Протест в Белград против връщането на полицейския час

Днес Вучич сподели, че полицейският час евентуално няма да бъде въведен, само че Кризисният щаб сигурно ще затегне защитните ограничения.

Президентът посочи, че епидемиологичната обстановка в Белград е най-тежка, в града към този момент няма места в лечебните заведения и ситуацията е съществено.

"Аз съм за полицейски час, само че министър председателят Ана Бърнабич и здравният министър Златибор Лончар считат, че може да се направи още нещо ", сподели Вучич на конференцията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР