Окончателно – Цветан Цветанов вече е само редови член на

...
Окончателно – Цветан Цветанов вече е само редови член на
Коментари Харесай

Окончателно: Цветан Цветанов вече е само редови член на ГЕРБ

Окончателно – Цветан Цветанов към този момент е единствено редови член на ГЕРБ, освободен е от всички управителни постове в партията.
ГЕРБ освободи Цветанов от всички управителни постове (СНИМКИ) На форума участват 1200 делегати от цялата страна
Решението към този момент е публично и гласувано от Националното заседание на ръководещата партия.
След като вторият човек в партията си потегли, ГЕРБ остава с двама заместници – Димитър Николов и Йорданка Фандъкова . Трети няма да има към този момент.

Цветанов напусна всички управителни постове след евровота през май поради избухналия скандал с евтини жилища, станал прочут като " Апартамент гейт ".

Румяна Бъчварова също си потегля от управлението на партията, защото стана дипломат в Израел.

В ГЕРБ ще се сътвори етична комисия, която да следи за вътрешната дисциплинираност в партията.

Ще има и нов, само че диференциран членски импорт, откакто партийната дотацията се стопи от 11 лева на 1 лев за глас.

Бойко Борисов и Цветан Цветанов седнаха рамо да рамо. След това публично ГЕРБ реши Цветанов да е единствено редови член на партията.

„ Може би за мен е най-труден ден, само че това е живота – Цветанов си остава партиен, ще си работи в партийната организация, да не я разясняваме тази тематика повее, очакваше се доста драматизъм. Представяте ли си какъв брой би било занимателно да кажа, отдръпвам точката за Цветанов, той си остава, няма да си дава оставка, каквото направиха в БСП”, сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ не спести рецензии към локални структури и кметове на фона на отминалите евроизбори и наближаващия локален избор. А с цел да има морална дисциплинираност ще се сътвори етична комисия.

„ Помните ли на предходната конференция ви приказвах за сини и червени лампички, а вие не ме разбрахте, не ме схванаха и с тези за къщите за посетители, не ме схванаха и други, не ме схванаха и в Пловдив въпросния кмет. Няма да има благосклонност за никого, тъй като партията другояче няма да съществува”, предизвести още веднъж партийният водач.
Премиерът не пропусна и тематиката за строителството: „ Искам хората да виждат тракторите и багерите по какъв начин работят”.

Форумът на ГЕРБ завърши за към час.

Цветан Цветанов към този момент е редови член на ГЕРБ с повече време за фамилията си и нова концепция за професионалното си занятие.
След ГЕРБ: Цветан Цветанов основава Неправителствени организации в бранш сигурност Той добави, че от 17 юни има нова работа, само че тя няма нищо общо с ГЕРБ.
„ В момента съм в процедура с задоволително положителни адвокати за основаване на едни изчерпателен център в бранш сигурност. В чисто организационна активност няма да вземам участие, няма да оглавявам щаба и когато минат локалните избори, ще може към този момент да се сравнява”, сподели след конгреса Цветанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР