Окончателните резултати от местните избори в Албания , сочат че

...
Окончателните резултати от местните избори в Албания , сочат че
Коментари Харесай

Управляващите спечелиха местните избори в Албания

Окончателните резултати от локалните избори в Албания, сочат че страната е " оцветена в лилаво " – цветът на ръководещите социалисти.

 © БГНЕС
Следобед преброяването на бюлетините от локалните локални избори в Албания завърши и беше доказано, че локалното ръководство е напълно оцветено в „ лилаво ”, който е партийният цвят на ръководещите социалисти.

Според кореспондента на Македонската осведомителна организация данните удостоверяват, че към 60 от 61 общини ще бъдат водени от претендентите на Социалистическата партия. В 30 общини имаше единствено по един претендент, представляващ социалистите.

Единствената община в Албания, където новият кмет не е от социалистическата партия, е община Финик, където новият кмет е от партията на гръцкото малцинство, МЕГА - Христо Кичо.

Изборите не се признават от обединената албанска съпротива, водена от Демократическата партия на Люлзим Баша.

Президентът Илир Мета е на мнение, че изборите без присъединяване на опозицията са оскъдни.
 Илир Мета предложи парламентарни и президентски избори в Албания през октомври Илир Мета предложи парламентарни и президентски избори в Албания през октомври
Албанският президент Илир Мета предложи парламентарни избори и избори за президент на 13 октомври. Целта на предлагането е да се реши политическата к...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР