Околовръстният път, покрай който ще бъде позиционирана пречиствателната станция, ще

...
Околовръстният път, покрай който ще бъде позиционирана пречиствателната станция, ще
Коментари Харесай

Отварят околовръстното на Асенoвград до седмица

Околовръстният път, около който ще бъде позиционирана пречиствателната станция, ще бъде отворен за придвижване в границите на този месец. Поетапно, по-късно, ще бъде обновено прекосяването на транспортни средства и по останалите затворени сектори.
Продължава интензивна работа по улиците „ Индустриална “, „ Възрожденци “, „ Иван Вазов “, „ Иларион Макариополски “, „ Хан Крум “, „ Княз Борис I” и „ Стоян Джансъзов “. От през днешния ден /25.10.17 г./ се не разрешава придвижването на всички моторни транспортни средства и по част от улица ”Захари Стоянов” - в сектора сред улиците ”Плиска” и ”Васил Левски”. Засега, избрана, като еднопосочна, е улица „ Богомилска” - в сектора от кръстовището й с улица „ Скалата” до другото кръстовището с улица „ Цар Иван Асен II”. Няколко пътни прави в Асеновград към този момент са асфалтирани и е обновено придвижването на моторни транспортни средства.
Такива са улиците „ Съединение “, част от „ Александър Стамболисйки “ /от кръговото кръстовище при църквата „ Свети Атанасий “ до улица „ Първомайска “/ и бул. „ България “. Еднопосочни, както бе в началото, още веднъж са улиците „ Свети Свети Кирил и Методий “ и „ Георги Данчов “. Обявените затворени сектори ще бъдат възобновени за придвижване поетапно в период от един месец, дадоха обещание от Община Асенoвград. Около 75% от строително-ремонтните действия по създаване на пречиствателната станция в Асеновград са осъществени, сподели пред публицисти кметът на града лекар Емил Караиванов.
Очаква се до края на месеца да бъде интензивно и външното електрозахранване на обекта. По данни на компанията реализатор, към този момент е прекарано външно водопроводно улавяне, пътят е завършен, а към 80% от нужното съоръжение е доставено на склад.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР