Около Владо Карамазов последно се говореше доста заради това, че

...
Около Владо Карамазов последно се говореше доста заради това, че
Коментари Харесай

Неочакваната новина на Владо Карамазов

Около Владо Карамазов последно се говореше много поради това, че бе сменен като водещ на риалитито Survivor. И защото в един миг обществените мрежи преливаха от мнения за промяната на водещия, самият Владо реши да хвърли малко светлина по въпроса.
 Владо Карамазов, Survivor 7 и какво сподели артистът по тематиката с водещия на предаването
Защо Владо Карамазов няма да е водещ на Survivor 7

Гледната точка на артиста по въпроса

В обществените си мрежи той написа, че всяко нещо си има край, като решението да се смени водещият е било напълно на малкия екран и не знае какви са претекстовете. Владо Карамазов обаче сподели, че не тъжи доста, че този сезон не е част от предаването, защото в живота му сега се случват " в действителност хубави неща ".

А не щеш ли в този момент към този момент имаме изясненост кое е едно от въпросните " хубави неща ". След цели 15 години на свободна процедура, през вчерашния ден артистът публично разгласи завръщането си на щат в трупата на Народния спектакъл.

В пост във Фейсбук Владо Карамазов признава, че през последните години е получавал много оферти от шефовете, само че не ги е приемал, тъй като не е виждал да има забавна креативна посока както за актьорите, по този начин и за феновете.

" Сега в театъра в действителност се случват неща, които за един артист са повече от прелестни. И желая да бъда част от тях ", написа артистът.

От обявата му излиза наяве, че в действителност се е впечатлил от участоието на международни режисьори като Деклан Донелан, Тимофей Кулябин, Йерней Лоренци, Джон Малкович и Оскарас Коршуновас в Народния спектакъл.
 “Чест ”, Джоана Мъри-Смит, Ивайло Христов, Владимир Карамазов и новата премиера в Театър 199 “Валентин Стойчев ”
Когато Владо Карамазов ни учи на “Чест ”

С какво ново се е захванал артистът

" С някои от тях към този момент се видяхме и разговаряхме. Защото в Народен спектакъл " Иван Вазов " има място и за международен спектакъл. А и Народният спектакъл би трябвало да демонстрира своите спектакли на света. Никога не съм усещал такова отваряне на театъра към света и имам вяра, че предстоят доста хубави неща ", приключва Владо Карамазов.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР