Около виртуална любов се върти новият клип към най-актуалната песен

...
Около виртуална любов се върти новият клип към най-актуалната песен
Коментари Харесай

Михаела Маринова е въвлечена във виртуална любов

Около виртуална обич се върти новият клип към най-актуалната ария на Михаела Маринова. Видеото към " Само теб " е снимано майсторски от оператора Радослав Гочев под режисурата на Виктор Антонов-Рик.

" Любов отдалече е спорт, който упражнявам и аз в последно време ", усмихва се надарената изпълнителка. И прибавя: " Най-трудната част по време на фотосите беше в края, когато трябваше да създадем сцените с дъжда. Изляха 10 кубика ледено студена вода върху мен и екранния ми сътрудник, а ние не трябваше да демонстрираме какъв брой ни е студено в действителност, дори противоположното: задачата за тази сцена беше пристрастеност. Това е обичаното ми видео. "

Михаела Маринова несъмнено е най-хубавият женски вокал измежду младите ни реализатори. Кариерата й потегля шеметно след Х Factor, където става финалист в третия сезон на предаването. Върви нагоре с сполучливи части като " Стъпка напред ", " Не ти ли стига ", " Един против различен ", " Листата падат "... А видеото на Tiempo й печели място в плейлистата на един от най-популярните интернационалните телевизионни канали - MTV Dance. Парчето е и първата й среща с румънския хитмейкър Крис Тарчеа-Monoir. Втората ражда " Само теб ", което ще излезе и в британска версия със заглавие Now or Never. Михаела е създател на по-голямата част от текста на песента, а в написването му вземат участие и Любо Киров, и Павел Николов от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc.

https://www.youtube.com/watch?v=egeZPtqnDTI&feature=youtu.be

http://www.instagram.com/mixaelamarinova/

http://www.facebook.com/mihaela.marinova.officialpage/

http://open.spotify.com/artist/4Rk73iQDoHfnOteViniXY1

http://goo.gl/Vdxk0N

http://virginiarecords.com/

http://www.facebook.com/virginiarecordsbulgaria/

http://www.instagram.com/virginiarecords/
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР