Около шефката на Гробищни паркове се развихри грандиозен скандал, свързан

...
Около шефката на Гробищни паркове се развихри грандиозен скандал, свързан
Коментари Харесай

Шефката на ”Гробищни паркове” се овъртоли в обвинения за финансови далавери и секс афери

Около шефката на ”Гробищни паркове ” се развихри величествен скандал, обвързван с куп обвинявания за финансови далавери и присъединяване в любовен триъгълник. Заради това Райна Божичкова е на път да стане обект на щателна инспекция от страна на прокуратурата.
Всичко това щеше да остане загадка, само че излъганата брачна половинка Антоанета Петрова, откакто разкрила, че брачният партньор й Славчо Величков изневерява с Божичкова, реши да извади на показ голям брой документи за куп скандални обстоятелства, свързани с метода, по който се стопанисват „ Гробищни паркове “ в столицата. За всичко това е осведомена както кмета на София Йорданка Фандъкова, по този начин и полицията. По време на кметската акция Фандъкова се зарече да бъде безкомпромисна към сходни кавги, които в допълнение подкопават така и така разтърсения имидж на общината. На този стадий, обаче реакция няма.

Антоанета Петрова разкрива за нередности при печеленото на публични поръчки от брачна половинка й, който върти погребална компания. Свързва ги с два факта-емоционален поради любовната спекулация сред Божичкова и Величков, и финансов. Според брачната половинка Божичкова пособия на бизнеса с покойници, а в подмяна от години си допълвала държавната заплата със солидни възнаграждения от частната им компания. Част от парите били давани като възнаграждение за счетоводни услуги, които правила дружно с финансовия шеф на " Гробищни паркове " Мариан Попов.

При опит излъганата брачна половинка да се разбере с любовницата на брачна половинка си, тя била посрещната с револвер. Последвал побой, който и докарва счупвания и синини. Впоследствие дамата се прости и с позицията си във компанията, която с мъжа си стопанисват от 20 години. Нещо повече, до момента в който дамата страда и тропа за помощ по вратите на разнообразни институции, Райна Божичкова, се подлага на разкрасителни процедури, увеличаване на бюст, заплатен, както твърди Петрова с парите на мъжа й. Тази показност, обаче унищожила живота и на детето на Антоанета и Славчо.

„ Историите, които се разиграват в „ Гробищни паркове “ са се трансформирали в тематика номер едно в Столична община. Те се разясняват повече даже от телевизионните сапунки “, описа пред Фрог общинар.

Ето и сигналът на дамата до Йорданка Фандъкова:

Ето по какъв начин в резюме разказва в жалбата си цялата скица излъганата брачна половинка:

" Райна Божичкова от години не съблюдава етичния кодекс на държавните чиновници и прекрачва всевъзможни правила, злоупотребявайки със служебното си състояние.

Въпросната госпожа има любовна връзка с мъжа, с който пребивавам на фамилни начала от 20 години. Връзката им датира от 2 години и с помощта на него и позициите му през днешния ден госпожата е шеф, печелейки състезанието по не напълно почтен метод.

В знак на признателност, а може би и от обич, Райна Божичкова дружно с финансовия шеф на Оперативна програма " Гробищни паркове " Мариян Попов води счетоводството на компаниите на мъжа ми, което е доказуемо от имейлите, по които им пращаме фактури и носим персонално в предприятието. Следват куп публични поръчки, състезания с мними и доближени компании, както и куп финансови злоупотреби, за които имам доказателства под формата на контракти и финансови документи ", написа до Фандъкова Петрова и прецизира, че ползва всичко към сигнала си.

" В резултата на тази връзка се утежни здравословното положение на щерка ми. Отидох в кабинета на Райна Божичкова, където бях посрещната от извънредно надменно държание, военен револвер върху бюрото й, куп обиди и парадирания с поста й. На друга среща пристигна с чисто нов автомобил, хвалеше се със златни бижута и че до момента в който е на този пост, ще държи мъжа ми Славчо Величков в ръцете си ", споделя още излъганата брачна половинка.

" Наглостта на Божичкова мина всевъзможни граници, когато си разреши да ми написа извънредно нецензурни детайлности по отношение на връзката им с мъжа ми, част от които отпущам и има и в жалбата ми във 2-ро РПУ. На 13.08. след анонимно позвъняване, че тя е с мъжа ми в апартамент в " Надежда ", който купила неотдавна, аз отново отидох в кабинета й. Там бях посрещната от Мариян Попов, който ме държеше, а тя безотговорно упражни физическа мощ върху мен и откакто потърсих помощ в " Пирогов " с голям брой отоци и натъртвания, стана ясно, че имам и счупена кост на лявата ръка, което също е видно от медицинските документи.

Тогава ми направи усещане, че Божичкова беше в кабинета си с къси панталонки, нов силиконов бюст за 10 хиляди лева, нови зъби и тотално нова визия ", изяснява още излъганата брачна половинка.

В жалбата й до общината тя добавя също, че съперницата й се хвалела, че няма по какъв начин да бъде уличена в каквито и да било афери, защото изчистила и " подправила всички контракти и документи, които биха могли да извадят наеве финансови злоупотреби ". Измамената брачна половинка обаче разполагала с насрещни такива от компанията на мъжа й Славчо Величков, които приложила в сигнала си.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР