Около празниците със сигурност сте получили много подаръци. Някои от

...
Около празниците със сигурност сте получили много подаръци. Някои от
Коментари Харесай

Златни правила за подаряване на ненужните подаръци

Около празниците сигурно сте получили доста дарове. Някои от тях са ви създали щастливи, други не толкоз, тъй като или няма защо да ги употребявате, или не ги харесвате, или просто не съответстват с вашата концепция за подарък. Няма нищо неприятно в това да подарите тъкмо тези ненужни за вас неща на някой различен ваш непосредствен, в случай че знаете, че това ще го направи благополучен.

Ето няколко златни правила за това по какъв начин да подарявате неща, които са били предопределени за вас:

Подарявайте единствено чисто нови продукти.

Правило номер едно при повторното подаряване е да се подаряват единствено продукти в истинската им опаковка и с към момента прикрепени етикети. Подаръкът, който давате, би трябвало да е чисто нов, да не сте го употребявали или носили даже и за пет минути, както и в никакъв случай да не сте го прави. Има обаче едно конкретизиране към това предписание – за предмети като бижута или порцелан, които са фамилни реликви и се предават от генерации на генерации, е прекрасен да разкажете тяхната история. Това ще добави към предметите стойност и смисъл. Уверете се, че индивидът ви е задоволително непосредствен, с цел да споделите това, с цел да не рискувате това да провокира смесени усеща у него.

Подарете неща, които към момента са в жанр или безконечни.

Дори в случай че продуктът да е нов и в никакъв случай не е бил употребен, той въпреки всичко би трябвало да е подобаващ за метода на живот и усета на получателя. С други думи, не подарявайте още веднъж нещо, което виси в дрешника ви от няколко години и към този момент не е съвременно. Разбира се, тук не става въпрос за фамилните полезности, за които споменахме към този момент.

Уверете се, че сте обмислили какво подарявате.

Друго доста значимо предписание за наново подаряване е, че подаръкът би трябвало да бъде нещо, на което получателят в действителност ще се наслаждения. Преподаряването не трябва да е средство да се отървете от някаква ненужна движимост, която сте получили. Това би трябвало да е нещо, което бихте закупили за получателя, в случай че сами сте отишли ​​в магазина.

Не смесвайте другарските и фамилните кръгове.

Най-лошият сюжет за преподаряване би бил този, който ви е дал подаръка, да разбере, че сте го подарили на някой различен. За да избегнете това, би трябвало да се уверите, че индивидът, на който преподарявате продукта, няма връзка с този, който ви е подарил въпросния артикул. Колкото по-уникален е подаръкът, толкоз по-голямо разстояние би трябвало да има сред двамата.

Карантинирайте подаръка. Тъй като към момента живеем във време на пандемия, е значимо и да се грижим за здравето на близките. Така че, в случай че вие или някой от вашето домакинство е бил болен, отложете самото подаряване. Ако е допустимо, поставете подаръците надалеч от болните и ги отделете някъде в обособена стая или килер, до момента в който не сте сигурни, че евентуалният вирус от дълго време е липсващ. Периодът, който продуктът би трябвало да остане надалеч от вероятни преносители на вируса е най-малко няколко дни, а може и повече.

Внимавайте с пакетирането.

Много е значимо е влагането на грижа и внимание в пакетирането на подаръците. Направете всичко с опаковъчна хартия и панделки, тъкмо както бихте създали с елементарен подарък. Също по този начин, не забравяйте да премахнете всички истински картички, с цел да не попаднете в конфузна обстановка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР