Около новините за сватбата на принц Хари ние забравихме, че

...
Около новините за сватбата на принц Хари ние забравихме, че
Коментари Харесай

Шок в Бъкингамския дворец! Тревожни новини за предстоящото раждане на Кейт Мидълтън

Около новините за сватбата на принц Хари ние забравихме, че ни чака друго, не по-малко значимо и радостно събитие. Третата бременност на обичаната ни Кейт Мидълтън - новото попълнение ще се появи в фамилията напълно скоро.
Говорят, че херцогинята даже е почнала да ревнува от Меган Маркъл, на която пресата сега отделя много повече внимание. Но източник заяви, че по време на коледните празници дамите са станали толкоз близки приятелки, че Кейт е не запомнила за обидата.


Наскоро те с принц Уилям посетиха град Ковънтри. Херцогинята се появи пред обществото в блестящо розово палто. Почитателите ѝ припомниха, че тя не за първи път облича горната дреха, до момента в който е бременна. Кейт носи палтото и през 2014 година, когато износваше принцеса Шарлот.



Този път визията ѝ бе допълнена от черни чорапогащи, обувки с невисок ток, ръкавици и дамска чанта. С една дума, херцогинята не се тормози да носи едни и същи облекла по два и повече пъти.


Когато бе обявена новината за бременността на Кейт, тя незабавно беше помрачена от това, че Мидълтън мъчно я изкарва. Прогнозите бяха толкоз тревожни, че всичките ѝ близки и фенове бяха съществено изплашени.


След известно време обаче Кейт стартира да се появява пред обществото все по-често, т.е., сериозните проблеми със здравето към този момент са в предишното. Но щом си отдъхнахме с облекчение, медиите разпространиха нова тревожна вест за бременността ѝ.


Авторитетно английско издание заяви, че брачната половинка на принц Уилям този път ще ражда под внушаемост. Журналистите настояват, че в лондонската болница " Света Мария " към този момент се готви за това. Акушерките минават натоварен курс за преодоляване на техниката на хипнозата, която ще разреши раждането да бъде безболезнено.


Тази процедура не е оригиналност измежду известните персони. До този способ прибягна и съпермоделката Жизел Бюндхен от Бразилия, което ѝ разреши да роди сина си без никакви болки, във вана под вода.


Херцогинята ще ражда в същата болница, в която на бял свят се появиха и първите ѝ деца, брачният партньор ѝ и принц Хари.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР