Около нас са колегите от столична община. Събираме ви за

...
Около нас са колегите от столична община. Събираме ви за
Коментари Харесай

БСП с остра позиция предложен закон от ГЕРБ за ТЕЦ София

" Около нас са сътрудниците от столична община. Събираме ви за следващото скандално решение, което ще бъде гласувано, касаещо построяването на третата фаза за преправка на битовите боклуци в така наречен апаратура на Топлоелектрическа централа София ", съобщи на брифинг в Народното събрание Калоян Паргов от Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на БЛИЦ.

" Няма да подкрепим следващата недомислица на ГЕРБ. Мястото, което е определено да бъде построена инсталацията, съгласно нас не е вярно от позиция на екологията. Ние заехме позиция и тя е тази апаратура да бъде построена до завода за обработка на боклуци. Има софтуерно решение, което ще оскъпи плана, само че няма да се тормозим за транспортните разноски и екологията ", безапелационен бе Паргов.

" Този заем ще докара до банкрут на сдружението Топлофикация. Имаме над 700 милиона отговорности и скоро ще се стигне до там, че няма да може да се заплащат и заплати.

Едното решение е да отложим точката и да преразгледаме финансовия план. Ако не са съгласни с това, то дано българския енергиен холдинг да опрости част от задълженията, тъй като ще бъдат плащани от софиянци ", приключи Паргов.

Никол ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР