Около месец след абсурдното оттегляне на оставката на Борислав Михайлов

...
Около месец след абсурдното оттегляне на оставката на Борислав Михайлов
Коментари Харесай

БФС отново "смени" Михайлов с Касабов

Около месец след неуместното " отдръпване на оставката " на Борислав Михайлов и опита му за завръщане на президентския пост в БФС, самата футболна централа спря да показва някогашния вратар като собствен началник. В новинарския поток на формалния уебсайт на футболния съюз като подобен още веднъж се появи краткотрайно изпълняващият длъжността дълготраен вицепрезидент Михаил Касабов.

Именно той сега води делегацията на националния тим в австрийския град Рийд, където през днешния ден " лъвовете " ще изиграят първата от серията от три контроли с финалисти на Евро 2020 - против Словакия (1 юни), Русия (в Москва на 5 юни) и Франция (в Париж на 8 юни). По покана на Касабов лагерът на отбора ни беше посетен през вчерашния ден от легендата на немския и международния футбол Франц Бекенбауер.

" Кайзера дойде в базата на " лъвовете " по покана на и. д. президент на БФС Михаил Касабов и пожела триумф на българския тим в идните другарски дуели ", заяви по този мотив формалният уебсайт на БФС.

В последните две изявления, касаещи управлението на съюза, беше подчертано върху отдръпналия оставката си Михайлов. На 18 май беше показана информация, че " президентът на БФС Борислав Михайлов взе присъединяване в днешното онлайн съвещание на Футболния комитет на УЕФА ", а на 25 май се появи вест за изплащането на обезщетителни суми във Втора лига, в която се споделяше, че " след дейната интервенция на президента на БФС Борислав Михайлов клубовете от втория ни ешелон към този момент получават средствата по сметките си ".

Новата смяна в курса може да значи, че Софийски градски съд на е почел жалбата на Михайлов против отхвърли на Агенцията по вписвания още веднъж да го записва като президент на БФС. Официална информация по делото, чийто период за завеждане беше 12 май, към този момент няма.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР