Около и след обяд ще се появи слаб, в източните

...
Около и след обяд ще се появи слаб, в източните
Коментари Харесай

Мъгли И Студ В Неделния Ден, Задават Се Валежи!

Около и след обяд ще се появи слаб, в източните региони и северно от планините до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 10 и 15 градуса, в места с трайна мъгла: 6 - 9 градуса.

Това сочи прогнозата на дежурния синоптик Христо Христов в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките.

Атмосферното налягане постепенно ще се намалява и към този момент ще бъде по-ниско от междинното за ноември. Над планините облачността ще се усили и вплътни, към момента без превалявания. Ще духа мощен юг-югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 7°, на 2000 метра - към 2°. Над Черноморието ще доминира облачно време, преди обяд тук-там с мъгла, написа Пик. Около и след обяд ще се появи слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 13°-15°.

Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Вечерта облачността ще стартира да се сгъстява и ще стартират превалявания, които през нощта против понеделник ще минават в сняг в Западна България. Ще завали и в останалата част от страната - влажен сняг в Централна България, а дъжд в Източна България.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР