Около хиляда фена на „Бока Хуниорс“ изпратиха по впечатляващ начин

...
Около хиляда фена на „Бока Хуниорс“ изпратиха по впечатляващ начин
Коментари Харесай

Хиляда изпратиха „Бока“ за Мадрид

Около хиляда фена на „Бока Хуниорс“ изпратиха по впечатляващ метод футболистите преди заминаването им за Мадрид, където ще се играе срещата реванш от финала на Копа Либертадорес. Първият мач приключи 2:2. Вторият взривоопасен конфликт е в неделя на стадион „Сантяго Бернабеу“.

„Генуезците“, както назовават почитателите на „Бока“, приветстваха рейса на отбора на път за летище „Есейса“. Те използваха фойерверки, димки, трансформирайки напредването в същинско шествие.

Малко по-късно и „Ривър Плейт“ удостовери, че ще лети за Мадрид. „Богаташите“ до последно заявяваха, че желаят дуелът да се играе на техния „Монументал“, само че поради ексцесиите мачът бе отсрочен и в следствие изместен в Европа.

„Среща ще има“, гласи късото и ясно известие от управлението на „Ривър Плейт“ на клубния уебсайт.

До последно отборът на „бяло-червените“ отхвърляше да пътува за Мадрид, само че в последна сметка футболът ще завоюва от последвалото им решение.

А основният провинен, дуелът да не бъде в Аржентина е задържан. Привърженикът на „Ривър Плейт“ беше арестуван в столицата Буенос Айрес и към него е повдигнато обвиняване за нанасяне на материални вреди и опит за физическо пострадване. Той е хвърлил един от камъните, които счупил прозорец на рейса на „Бока“.

И макар че сцената на борбата ще бъде в Европа, бомбена опасност наложи евакуацията на „Бомбонера“. Анонимен телефонен сигнал бил подаден няколко часа преди играчите на „Бока“ да заминат за Мадрид.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР