Около брака на Доналд и Мелания Тръмп се носят митове

...
Около брака на Доналд и Мелания Тръмп се носят митове
Коментари Харесай

Когато Мелания защитава мъжкото достойнство на Доналд

Около брака на Доналд и Мелания Тръмп се носят легенди и митове . Основното съмнение е, че той е просто една неистина, която напоследък излиза от ден на ден нескрито.

Нека въпреки всичко да не забравяме, че двамата са брачен партньор и брачна половинка доста преди да станат Първо семейство на Съединени американски щати. Но до тогава като че ли никой не се съмняваше в истинността на възприятията им. Или най-малко не обществено.

В новата книга The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump журналистката от Washington Post Мери Джордан разкрива нови пикантни детайлности за едно от най-известните фамилии зад океана.

The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump by Mary Jordan https://t.co/voC75Ri5li #Books #Biography pic.twitter.com/4n9lx1N9Q5
— Nick Westerman (@bigtickHK) June 16, 2020
От нея излиза наяве, че Мелания, като някогашен модел, е давала уроци на своя брачен партньор по какъв начин вярно да театралничи пред камери и фотоапарати, с цел да наподобява по-добре. Но съдейки по всички фотоси, които сме виждали, Тръмп не изневерява на своя безподобен жанр поради някакви си правила.

В разгара на предизборната акция през 2016 година, когато излязоха слуховете за изневери на милиардера с хубавицата от корица на Playboy Карън МакДъглас, Мелания е била толкоз смутена от протичащото се, че даже е прекарала една нощ в хотелска стая , единствено и единствено да бъде няколко часа надалеч от брачна половинка си.
 Снимка 484052

А връзката на хубавицата от Словения с много по-възрастния от нея Тръмп нееднократно е била обект на насмешки от страна на нейните другари. Според източниците, които е цитирала авторката на книгата, на Мелания й се е налагало даже да дава отговор на насмешки за мъжкото достолепие на Доналд .
 Мелания Тръмп, общата й поява с Доналд Тръмп и защо я помоли президентът
Мелания към този момент не се преструва

Циркът завършва или занапред стартира

Приятелките й се шегували, че то е много малко и несъмнено не прави особена работа. Тя пък им се скарала да не приказват по този начин, тъй като това не е истина, а Тръмп е " същински мъж " , написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР