Около американските тайни военни бази има много спекулации, слухове, версии

...
Около американските тайни военни бази има много спекулации, слухове, версии
Коментари Харесай

Огромна дупка с неизвестен произход се появи близо до зона 51

Около американските секрети военни бази има доста спекулации, клюки, версии и догатки. Много от слуховете остават непотвърдени и нямат безусловно никакви обстоятелства, само че това не пречи на хората да приказват за тях.

Някои последователи на съществуването на извънземни цивилизации са сигурни, че след случая в Розуел с рухването на неидентифициран обект, телата на извънземни същества, които учените учат, са донесени в базата.

Различни клюки допускат, че военната технология също се основава въз основа на извънземна технология, само че военните и американските чиновници изрично отхвърлят ​​тази информация.

Преди време във Фейсбук даже се появи петиция на доброволци, които желаеха да щурмуват Зона 51, носени от стихия тази есен, с цел да схванат какво е прикрито на нея. Заслужава да се означи, че към 2 милиона души се съгласиха да вземат участие в тази акция.
В региона на тайната военна база от време на време се откриват странни структури, сривове и аномалии, само че доста рядко те могат да бъдат обяснени и военните отхвърлят да разясняват тази информация.

Някои видеоклипове, за които се твърди, че от зона 51, съдържат същества, сходни на хуманоиди, само че такива записи не провокират огромно доверие у експертите от научния свят. Видеото с опити върху хуманоид в Area 51 се оказа подправено, както самият създател съобщи преди време, само че той увери, че някои елементи от записа са същински.

На идната фотография, покрай зона 51, е открит голям неуспех, чийто генезис сега е невероятно да се изясни. Изследователите на изображенията означават съвършено кръглата форма на дупката, само че те не показват своите догатки.

Интернет потребителите, които разгледаха фотографията, започнаха да построяват свои лични версии за произхода. Сред слуховете има версия за извънземни, проби на секретни технологии и интрига на военните.

Може би в бъдеще ще има по-логично пояснение от намесата на същества от други планети.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР