Около 99% от фирмите в България са малки или средни

...
Около 99% от фирмите в България са малки или средни
Коментари Харесай

За малкия и средния бизнес, който се превръща в бизнес великан

Около 99% от компаниите в България са дребни или междинни по мярка и като такива обезпечават 75% от заетостта на пазара на труда и 65% от добавената стойност в стопанската система. За тези данни оповестяват от Министерството на стопанската система и промишлеността.

Част от дребния бизнес е и Румяна Ризова, която е основен сладкар в своята дребна работилница за торти " Алтруист ". " Аз не се усещам дребна в дребния си бизнес, тъй като съм чела, че 98% от Брутният вътрешен продукт в света се дължи точно на дребния бизнес, който в действителност основава нещо, което не е въобще малко ", твърди Румяна.

Най-важното за Румяна са сътрудниците, с които гради бизнеса си, тъй като те го усещат като собствен личен. След това по значимост идва опцията за свободно, комфортно другарство. " Не мога без своя телефон, той е връзката ми с сътрудници, клиенти и бизнес сътрудници. С него правя заплащания и провеждам работния развой ", споделя Румяна. За нея има доста преимущества в това да употребява всички телекомуникационни услуги от един снабдител, тъй като това пести време и старания всеки месец. За нейната сладкарница огромно преимущество са уредените права за лъчение на радио и тв стратегии. Такова изцяло бизнес решение предлага Vivacom със своя пакет EON Biz.

Телекомът приема за своя задача да покаже действителната стойност на дребния и междинния бизнес, който в реалност е гръбнакът на българската стопанска система. Vivacom неотдавна показа за мобилни услуги, телевизия и интернет, с които представителите на дребния и междинния бизнес могат да спестят до 30% от разноските си за телеком услуги. Освен тях операторът предлага на представителите на бизнеса редица решения, които да ги улеснят в тяхната активност. Такива са GPS решения за ръководство на автопарк, облачни услуги за предпазване на данни и колокация Vivacom Cloud, основаване на уеб страница и онлайн магазин.
Реклама
Повече бизнеса и вдъхновяващата история на Румяна може да видите тук: Статистика за бизнеса от уеб страниците на МИИ.

https://www.mi.government.bg/bg/themes/aktualni-danni-za-msp-2103-285.html

Правата за обществено лъчение са уредени с доставчиците на телевизионно наличие само във връзка с посочените в приложение към контракта стратегии, за които това е категорично маркирано.
Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Телекоми
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР