Около 700 гимнастички от 65 отбора от страната са заявили

...
Около 700 гимнастички от 65 отбора от страната са заявили
Коментари Харесай

Около 700 гимнастички от 65 отбора са заявили участие в Гимнастрада

Около 700 гимнастички от 65 тима от страната са декларирали присъединяване в държавното състезание по всеобщ спорт " Гимнастрада ", което ще се състои на 29 октомври в зала " Арена Шумен ", оповестиха от пресцентъра на общинската администрация в града.

Участничките ще бъдат разпределени в пет възрастови групи – до седем години, от седем до 10, от 10 до 14, от 14 до 18 години и над 20-годишни. Домакините от състезателен клуб по художествена гимнастика " Ритмик " ще се представят  със 113 деца в четири възрастови групи.

Състезанието ще стартира от 10:00 часа с осъществяванията на най-малките гимнастички, до седем години, както и на участничките от четвърта възрастова група - от 14 до 18 година След представянето им, в 12:30 часа, ще се състои формалното разкриване на държавното състезание по всеобщ спорт и награждаването на участниците от първа и четвърта възрастова група.

Програмата продължава в 13:30 часа, когато ще се изявят децата на възраст от 7 до 10 година От 15:30 до 16:00 часа са композициите на гимнастичките от 10 до 14 година и на участниците над 20 година След привършване на осъществяванията ще се състои награждаването във всяка възрастова група и закриването на надпреварата.

Държавното състезание по всеобщ спорт „ Гимнастрада “ е част от държавния състезателен календар на Българската федерация по художествена гимнастика. За четвърта поредна година Шумен посреща държавното състезание. Входът за надпреварата в зала „ Арена Шумен “ ще е свободен, допълват от общинския пресцентър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР