Около 700 души се събраха на молебен за вода в

...
Около 700 души се събраха на молебен за вода в
Коментари Харесай

Перничани облякоха жълти жилетки и... СНИМКИ

Около 700 души се събраха на молебен за вода в центъра на Перник през днешния ден по обяд. Инициативата се провежда в Интернет тази седмица.

Молебенът стартира с шествие от постройката на съда, след което се спря пред постройката на Пощата, където е инсталирана сцената за новогодишната стратегия на Перник. Там перничани държаха тирада. След това шествието е провело посещаване до черква Иван Рилски, където ще се организира молебен, написа zapernik.com.



Част от протестиращите бяха с дрескод – жълти светлоотразителни жилетки.

С митинг няма да напълним язовир „ Студена “, само че ще желаяме ясно ръководство, съответни отговори, съд и оставки на всички забъркани и виновни управителни длъжностни лица за водната рецесия, декларират уредниците.



Основната ненавист на жителите е за отмъщение и осъдени за водната рецесия. Най-много негативи се сипят по бившето общинско управление на Перник.



Явно интелигентно направените митинги печелят повече доверието на перничани, за сметка на хулиганско-мутренското държание за блокиране на автомагистрала „ Люлин “, което се организира преди месец и претърпя крушение.

В интернет пък всеобщо вървят мнения, че нямало смисъл да се излиза, в случай че митингът не е на жълтите павета в София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР