Около 70 грама марихуана и още 20 изсушени стръка от

...
Около 70 грама марихуана и още 20 изсушени стръка от
Коментари Харесай

Мъж гледал и сушил марихуана за цяр

Около 70 грама марихуана и още 20 изсушени стръка от типа на конопа са открити и конфискувани от две къщи в шуменското село Салманово. 34-годишният собственик е арестуван за притежанието на наркотични субстанции, оповестяват от ОДМВР Шумен. Той пък се клел, че всичко е единствено за него, нищо не е продавал, а единствено се е лекувал, тъй като имал някакви болежки.

Работата по случая почнала след получен сигнал, че 34-годишен мъж от шуменското село държи наркотични субстанции и ги използва. Малко след 17 часа през вчерашния ден в къщата му в селото влезнали криминалисти от РУ- Шумен и на някалко секрети места намерили общо 70 грама суха тревна маса. По негови данни е марихуана.

Фамилията имала и еще един ненаселен и зарязан парцел. Криминалисти решили да ревизират и него и на тавана разкрили да съхнат огромни растения.

34-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. Предстоят лабораторни проучвания на находките.

За осъществено закононарушение по член 354 „ А “ алинея 3 т. 1 от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане. Работата по документиране на закононарушението продължава под надзора на прокурор от районната прокуратура в Шумен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР