Около 600 случая на коронавирус регистрираха властите в Австралияот началото

...
Около 600 случая на коронавирус регистрираха властите в Австралияот началото
Коментари Харесай

600 случая на коронавирус в Австралия

Около 600 случая на ковид записаха управляващите в Австралияот началото на пандемията. Новите случаи са повече от 140, а шестима са умряли. Сред смъртните случаи има един нов.

Припомняме, че по-рано австралийският министър председател Скот Морисън предизвести, че коронавирусът е рецесия " един път на 100 години ".

Рафтовете в австралийските супермаркети се изпразват и огромни събития се анулират на фона на възходящата паника поради бързото разпространяване на новия ковид по целия свят.

В сряда бяха оповестени 450 случаи.

Морисън разшири рестриктивните мерки за всеобщи събирания до всички мероприятия на закрито с повече от 100 души, той обаче настоя, че учебните заведения ще останат отворени, с цел да подсигуряват, че лечебните заведения имат подобаващ личен състав.

Нивото на предизвестие за пътешестване в Австралия е нараснало до равнище 4 от сряда, което приканва всички жители да заобикалят всевъзможни интернационалните пътувания. Всеки, който дойде в страната от чужбина, в този момент ще бъде длъжен на карантина за 14 дни.

Австралийците в чужбина са призовани да се приберат допустимо най-скоро, защото може би няма да се даде консулска помощ, в случай че повече страни решат да затворят границите си. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР