Около 600 многоетажни сгради във Великобритания са облицовани с плоскости,

...
Около 600 многоетажни сгради във Великобритания са облицовани с плоскости,
Коментари Харесай

И други сгради във Великобритания са застрашени от пожари

Около 600 многоетажни здания във Англия са облицовани с плоскости, които са възпламеняеми, заяви министър председателят Тереза Мей, написа Народоосвободителна въстаническа армия.

Проверката беше направена, откакто 79 души починаха при пожар в жилищна постройка в Западен Лондон. След бедствието в 24-етажния блок държавното управление разпореди да се извършат инспекции на всички блокове с жилища за обществено слаби и ръководени от обществените управляващи.

" Малко преди идването ми в Камарата на общините ме осведомиха, че съгласно част от тестванията облицовките са горими. Компетентните органи и пожарникарите са известени и сега вземат всички вероятни ограничения за гарантиране на сигурността на тези здания и за надлежното осведомление на жителите ", сподели Мей.

" Знам, че доста от живеещите във високи блокове са разтревожени след случилото се в „ Гренфел ”. Всички шефове на сходни здания получиха инструкции да извършат спомагателни проби за пожарна сигурност и да се уверят, че процедурите са спазени. Алармирахме също частните притежатели и сме им дали нашите проби гратис ", добави министър-председателя.

Мей сподели, че резултатите от инспекцията дали в „ Гренфел тауър ” са били спазени наредбите за сигурност ще бъдат огласени до 48 часа.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР