Около 600 екстремисти са нахлули през контролираната от САЩ сирийска

...
Около 600 екстремисти са нахлули през контролираната от САЩ сирийска
Коментари Харесай

Русия: САЩ саботират мира в Сирия


Около 600 екстремисти са нахлули през следената от Съединени американски щати сирийска територия за деескалация. Това съобщи представителят на съветското министерство на защитата Игор Конашенков, представен от РИА Новости.

„ Като се има в поради сходно съществено подсилване на силите и положителната воля на Съединени американски щати, не е нужно да си специалист, с цел да се сетиш, че става въпрос за опит за преустановяване на мирното съглашение. Опитите за бойкот на съглашението биха били отговорност извънредно и единствено на американската страна “, съобщи Конашенков.

Според него джихадистките бойци са получили филантропична помощ в райони, които се управляват от „ Ислямска страна “ и „ Джебхат ан Нусра “.

От съветската страна оповестиха, че „ Съединени американски щати демонстрират слепота, по отношение на придвижването на сили в някои елементи на Сирия “. От съветското министерство на защитата желаят пояснение от Пентагона за тези дейности. От Вашингтон към момента не са коментирали изказванията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР