Около 60 пожарникари са се борили с огъня, покрил около

...
Около 60 пожарникари са се борили с огъня, покрил около
Коментари Харесай

Пламна пожар в легендарен клуб в Лондон ВИДЕО

Около 60 пожарникари са се борили с огъня, покрил към 30% от покрива на музикалното заведение в северната част на Лондон. Както означават в пожарната работа, хората не са останали равнодушни към този случай - пожарникарите са получили 22 позвънявания със известия за пожара.



Клубът KOKO трябваше да отвори вратите си напролет на 2020 година. Сега обектът се намира в развой на огромна реорганизация.

Местният народен представител Кийър Стармер назова пожара "ужасен " и е споделил, че работата на пожарникарите е била "невероятна ".



Легендарното място е бил намерено като спектакъл Камдън през 1900 година, само че придобива известност сред 1982 и 2004 година, когато на територията му се появява клубът за музикални осъществявания Camden Palace. След това клубът продължава активността си към този момент под името KOKO. През 2009 година тук се организира iTunes Festival, който продължи повече от 30 нощи.



Клубът беше затворен за ремонт през март 2019 година и трябваше да бъде отворен още веднъж тази пролет. Причините за пожара се откриват.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР