Около 60 квадрата от навесите на терасата на шефа на

...
Около 60 квадрата от навесите на терасата на шефа на
Коментари Харесай

Шефът на „Антикорупция” ще трябва да премахне два незаконни навеса от терасата си

Около 60 квадрата от навесите на терасата на шефа на антикорупционната комисия Пламен Георгиев са противозаконни и те би трябвало да бъдат отстранени. Това демонстрира инспекцията на специалистите от регион Слатина.

Според кмета на Слатина Наталия Симеонова, Пламен Георгиев ще получи заповедта за унищожаване на противозаконен градеж до дни от общинския строителен надзор.

В нея ще написа в какъв период притежателят ще би трябвало да отстрани нелегално построеното и това ще е за негова сметка.
„ Терасагейт ”: Ще бъде ли съборена сауната на терасата на Пламен Георгиев? По закон в случай че и когато се откри неправомерност на сходни обекти, притежателят е задължен да ги отстрани за лична сметка
Стана ясно, че терасата, която липсва в декларацията на шефа на антикорупционната комисия, е негова благосъстоятелност. След инспекция в отдела по локални налози и такси се оказва че той си заплаща налозите за нея.

Апартамент гейт И Каракачанов в имотната сага „ Апартамент гейт ” Ген. Атанасов: При „ Апартамент гейт ” става въпрос за пране на пари „ Терасагейт ”: Ще бъде ли съборена сауната на терасата на Пламен Георгиев? Александър Манолев подаде оставка като зам.-министър на стопанската система Европейска комисия не разяснява " Апартамент гейт ", само че чака резултати от следствията ДНСК връчва на " Артекс " заповедта за прекъсването на " Златен век " Ангелкова: Ясно съм заявила моите парцели, къща нямам на никое място Валери Симеонов: Министър живее в първокласен парцел, който не е заявил Проверяват СКАТ на Валери Сименов за парцели, закупени на занижени цени Делян Добрев (пак) подава оставка като народен представител Ангелкова: Предстои да заявявам новия парцел, цената му е пазарна Симеонов отново пита за парцел на Ангелкова, този път – в „ Драгалевци ” Борислав Сарафов също излиза в отпуск поради евтините парцели Ангелкова с нотариален акт в ръка: Поела съм риск с апартамент на недодялан градеж Валери Симеонов вкара и министъра на туризма в „ Апартамент гейт ” Президентът смъкна доверието си от шефа на КПКОНПИ „ Алфа рисърч ”: „ Апартамент гейт ” нанесе съществени вреди на ГЕРБ преди евровота Дончев: Понякога се постанова да се вършат сложни и мъчителни жертви Даниела Дариткова: Няма разделяне в ГЕРБ Депутатите одобриха оставката на Цветан Цветанов (ОБЗОР)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР