Около 60 дефилета ще се състоят в рамките на Седмицата

...
Около 60 дефилета ще се състоят в рамките на Седмицата
Коментари Харесай

Започва седмицата на модата в Милано

Около 60 дефилета ще се състоят в границите на Седмицата на модата в Милано, която стартира през днешния ден, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Колекциите си прет-а-порте за дами за сезона есен/зима 2019-2020 година ще показват фамозни фешън къщи и дизайнери, измежду които " Фенди ", " Прада ", Джорджо Армани, " Мисони ", Антонио Марас, " Москино " и Роберто Кавали.

Модна къща " Гучи " също се завръща в Милано, откакто предходната година показа сбирката си в Париж. Венецианската фешън къща " Ботега Венета " пък ще показа първата сбирка на новия си креативен шеф, младия английски дизайнер Даниъл Лий, който е работил за " Селин ".

Брандът " Бенетон ", който е прочут с шокиращите си рекламни акции, ще покаже дрехи, проектирани от Жан-Шарл дьо Кастелбажак.

Седмицата на модата в Милано ще бъде мотив да се не помнят кавги, зародили през последните няколко месеца. Долче и Габана бяха бойкотирани в Китай, откакто в обществените мрежи бяха качени видеа, избрани като расистки и сексистки. " Гучи " изтегли от продажба пуловер с висока съвсем до очите яка и процеп с алена уста, като се извини по отношение на недоволства, че дрехата прилича подигравка на афроамериканско лице. " Прада " също бе упрекната в расизъм поради свои аксесоари за чанти, единият от които припомня маймуна с червени устни и е като шарж на афроамериканско лице.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР