Около 60 000 лева ще загуби фолкпевицата Емилия от пропуснати

...
Около 60 000 лева ще загуби фолкпевицата Емилия от пропуснати
Коментари Харесай

Емилия Губи 60 Бона Заради Депресията

Около 60 000 лв. ще загуби фолкпевицата Емилия от пропуснати участия. Изпълнителката приключи всевъзможни професионални изяви за неустановен интервал от време, което съществено ще се отрази на финансовото й положение. Само до края на месеца Емилия ще е на минус 60 бона, като са отсрочени над 10 нейни участия. Тя пропусна и няколко абитуриентски балове, за които трябваше да прибере още повече пари.

Емилия излезе в креативен отпуск по неприятна причина. Тя катастрофира дружно с годеника си Жорж Башур на автомагистрала „Тракия“. При тежкия случай почина Феди, наследник на обичания й мъж. 19-годишното момче карало автомобила, когато попаднали в сектор с вода и се преобърнали. Лекарите няколко дни се бориха за живота на Феди, само че той издъхна в столична болница, написа „България днес“.

След злополуката фолкпевицата изпадна в тежка меланхолия и изрично отхвърли на този стадий да продължи да пее. Емилия не можела да се забавлява, откакто единствено преди броени дни погреба доведения си наследник. Жорж също бил рухнал душевен и изпълнителката желала да е компактно до него в тези тежки моменти.

„Поради стеклите се условия ВСИЧКИ авансово поети задължения и всевъзможни обществени изяви на ЕМИЛИЯ са прекратени за безграничен период“, беше обявено на формалната страница във фейсбук на фолкпевицата.

Митко Пайнера показал цялостно схващане към обстановката и декларирал на Емилия, че може да отсъства колкото дълго реши. Той също ще понесе финансови загуби от нейното отдръпване, защото огромна част от хонорара й остава за продуцентската компания. Още повече че сега Преслава също не приема участия, защото е в напреднала бременност. ДесиСлава е в майчинство от декември, когато роди момче, и също не може да е потребна на компанията с финансови приходи. Джена също беше в дълга отмора, като към този момент последователно стартира да наваксва с участията.

Въпреки заплетената обстановка Пайнера е оказал поддръжка на Емилия в този сложен за нея житейски миг.

Певицата и Жорж претърпяват сложен миг

Засега фолкпевицата изрично отхвърля всевъзможни публични изяви, като не желае и да приказва за нещастието. Единствената й интензивност е в персоналния й профил във фейсбук, където споделя остарели фотоси отпреди няколко години. На фотосите тя наподобява щастлива и усмихната, само че настоящи фотоси не е разгласила. За последно тя беше снимана на погребението на Феди, където тъгата беше изписана на лицето й.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР