Около 60 000 лева ще загуби фолкпевицата Емилия от пропуснати

...
Около 60 000 лева ще загуби фолкпевицата Емилия от пропуснати
Коментари Харесай

Емилия губи 60 бона! Певицата се бори с тежка депресия

Около 60 000 лв. ще загуби фолкпевицата Емилия от пропуснати участия.Изпълнителката приключи всевъзможни професионални изяви за неустановен интервал от време, което съществено ще се отрази на финансовото й положение. Само до края на месеца Емилия ще е на минус 60 бона, като са отсрочени над 10 нейни участия. Тя пропусна и няколко абитуриентски балове, за които трябваше да прибере още повече пари, научи HotArena.

Емилия излезе в креативен отпуск по неприятна причина. Тя катастрофира дружно с годеника си Жорж Башур на автомагистрала " Тракия ". При тежкия случай почина Феди, наследник на обичания й мъж. 19-годишното момче карало автомобила, когато попаднали в сектор с вода и се преобърнали. Лекарите няколко дни се бориха за живота на Феди, само че той издъхна в столична болница.

След злополуката фолкпевицата изпадна в тежка меланхолия и изрично отхвърли на този стадий да продължи да пее. Емилия не можела да се забавлява, откакто единствено преди броени дни погреба доведения си наследник. Жорж също бил рухнал душевен и изпълнителката желала да е компактно до него в тези тежки моменти.

" Поради стеклите се условия ВСИЧКИ авансово поети задължения и всевъзможни обществени изяви на ЕМИЛИЯ са прекратени за безграничен интервал ", беше обявено на формалната страница във фейсбук на фолкпевицата.

Митко Пайнера показал цялостно схващане към обстановката и декларирал на Емилия, че може да отсъства колкото дълго реши. Той също ще понесе финансови загуби от нейното отдръпване, защото огромна част от хонорара й остава за продуцентската компания. Още повече че сега Преслава също не приема участия, защото е в напреднала бременност. ДесиСлава е в майчинство от декември, когато роди момче, и също не може да е потребна на компанията с финансови приходи. Джена също беше в дълга отмора, като към този момент последователно стартира да наваксва с участията.
Въпреки заплетената обстановка Пайнера е оказал поддръжка на Емилия в този сложен за нея житейски миг.

Засега фолкпевицата изрично отхвърля всевъзможни публични изяви , като не желае и да приказва за нещастието. Единствената й интензивност е в персоналния й профил във фейсбук, където споделя остарели фотоси отпреди няколко години. На фотосите тя наподобява щастлива и усмихната, само че настоящи фотоси не е разгласила. За последно тя беше снимана на погребението на Феди, където тъгата беше изписана на лицето й, написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР