Около 50 привърженици на Левски се събраха пред Народното събрание

...
Около 50 привърженици на Левски се събраха пред Народното събрание
Коментари Харесай

Фенове на "Левски" се събраха "да пият кафе" пред парламента при обявен протест

Около 50 последователи на " Левски " се събраха пред Народното събрание в София на митинг, проведен във " Facebook ". Групата от ентусиасти на сините отхвърли да стачкува макар апелите в описанието на събитието за поддръжка на клуба при създалата се обстановка със притежателя Васил Божков и неразбираемото бъдеще на " Левски ".

" Дошли сме да пием кафе, да се забележим, тъй като от дълго време не е имало мачове на " Левски ". Аз желая просто да отивам на мачове на тима, както върша от 40 години ", сподели почитател на сините, който се показа просто като " Левски " и изясни, " че е не запомнил по какъв начин се споделя ".

Събитието във " Facebook " " Протест в отбрана на " Левски " беше проведено от почитател на тима от Шумен, а над 300 души потвърдиха наличие. На жълтите павета имаше доста по-малко хора.

Никоя от огромните фенски организации не застана зад митинга.

Ситуацията в " Левски " е неразбираема, откакто Васил Божков, който стои зад собствеността на клуба, напусна страната и е с повдигнати седем обвинявания, измежду които за укриване на над половин милиард лв. налози, както и че е управлявал проведена незаконна група.

Бизнесменът съобщи, че до момента в който може, ще оказва помощ на " Левски " и тимът ще бъде добре.

 Протест на почитатели на футболен клуб
© Георги Кожухаров

Протест на почитатели на футболен клуб " Левски " пред Народното събрание

" Ние сме уверени, че всичко това, което се случва, е целеустремен удар против " Левски ", споделиха други почитатели на сините пред Народното събрание.

Колко подвластен е " Левски " от финансирането на Божков четете тук.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Сблъсъкът за хазарта (77)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР