Около 50% не желаят регулиране на криптовалутатаБиткойн привлича все по-голям

...
Около 50% не желаят регулиране на криптовалутатаБиткойн привлича все по-голям
Коментари Харесай

Инвеститорите чакат още по-силен биткойн през 2018 г.

Около 50% не желаят контролиране на криптовалутата

Биткойн притегля все по-голям инвеститорски интерес

Повечето вложители в биткойн чакат през идната година криптовалутата да се показа още по-добре, сочи изследване на LendEDU в Съединени американски щати, данни от което разгласява CoinDesk.

77% от интервюираните считат, че през 2018 година цената на биткойн ще пораства по-бързо, в сравнение с през актуалната година. В момента курсът на биткойн надвишава 17 000 $, до момента в който при започване на годината криптовалутата струваше под 1000 $.

На фона на този растеж, близо 75% от вложителите възнамеряват да усилят вложенията си в биткойн през идната година. От друга страна, към 31,5% от интервюираните имат намерение да продадат част от своите биткойни през 2018 година, а останалите или нямат такива проекти, или се двоумят.
още по тематиката
Над половината (51%) от интервюираните настояват, че ще създадат най-малко една физическа покупка, употребявайки криптовалута, а 30% още не са уверени дали ще осъществят сходни покупко-продажби.

Около 50% от вложителите не желаят контролиране на криптовалутата. Но 30% желаят в допълнение контролиране с очакване то да помогне за стабилизиране на цената на биткойн.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР